Sport

Ražnatović: Nokautiraću Atilu, za njega sam "Bič Božji"

Zvijezda bokserskog spektakla “Petko’s Fight Night”, planiranog za 28. decembar u Banjaluci, biće najbolji srpski kruzeraš Veljko Ražnatović!

Ražnatović: Nokautiraću Atilu, za njega sam "Bič Božji"
FOTO: PROMO

Na pomenutoj manifestaciji od boksa će da se oprosti Goran Delić, najbolji borac Republike Srpske.

Srpski borac je saznao ime osmog rivala u profi karijeri. Pred vjerovatno krcatom halom “Borik” u prijestonici Republike Srpske pokušaće da zabilleži i osmi trijumf među konopcima i to protiv daleko iskusnijeg, ali kao sajla zategnutog Mađara Atile Korde!

On se možda zove Atila, ali ja ću za njega biti “Bič Božji” u Banjaluci – kao iz topa je ispalio Veljko i odmah dodao: – Zna se – idem na nokaut, svoj peti!

Iako je i dosad u ring ulazio sa inostranim borcima top klase, čini se da je Atila najveći zalogaj za perspektivnog srpskog borca.

– Evo me sada u Banjaluci, sparingujem sa Sandrom Poletanom, pod budnim okom njegovog oca Batice, trenera koji nas uvijek pakleno sprema pred mečeve. Tu je i moj kondicioni trener Igor Tomašević, s kojim sam radio pred moj prethodni meč sa Petrom Mrvaljem krajem maja u hali “Ranko Žeravica”. Hrvata sam tada nokautirao za samo 90 sekundi, ne vidim zašto bi sada bilo drugačije. Već sam odgledao gotovo sve Atiline borbe, biću spreman za njega – puca od samopouzdanja Ražnatović.

Organizator spektakla u Banjaluci je Aleksandar Petković, bivši prvak Evrope, koji je uspIo da dovede najbolje borce iz BiH, Srbije, Hrvatske, Rusije, NJemačke, Mađarske i mnogih drugih zemalja.