Sport

REGIONALNI KLASIK Partizan večeras gostuje kod Cibone

Košarkaši Partizana večeras od 19 sati gostuju Ciboni u Zagrebu u 4. kolu ABA lige.

REGIONALNI KLASIK Partizan večeras gostuje kod Cibone
FOTO: ZVONKO KUCELIN/ZADAR/ABA LIGA

Obje ekipe regionalni klasik dočekuju sa po tri pobjede u dosadašnjem dijelu takmičenja.

– Ono što smo imali priliku da vidimo i tokom pripremnog turnira u Opatiji, na utakmici protiv Cibone, jeste da je to veoma mlada ekipa koja igra agresivnu košarku i koja je u prva tri kola pokazala kvalitet koji ima. Spremamo se i probaćemo da odigramo najbolje što možemo imajući u vidu i tu pripremnu utakmicu koju smo igrali protiv njih na turniru u Opatiji – rekao je trener Partizana Željko Obradović.

Vidi se da imaju izuzetno dobru hemiju u timu, vidi se da u svakom trenutku znaju šta hoće, dodao je trener crno-belih.

– Naravno, to je zasluga i njihovog trenera i svih tih mladih igrača koji igraju sa velikom željom, a na nama je da se kroz još dva treninga pripremimo i odigramo najbolju moguću utakmicu – zaključio je Obradović.

Trener košarkaša Cibone Vladimir Jovanović očekuje kvalitetan meč u derbiju četvrte runde.

– Sigurno da je Partizan veliki protivnik i da će ovo biti dobra utakmica, mi smo jedine neporažene ekipe u dosadašnjem delu takmičenja što utakmici dodaje još jednu posebnu draž. Svjesni smo njihovih kvaliteta i snage, znamo da su oni ekipa koja je složena za najviše ciljeve. Mi smo radili kao i do sada maksimalno koliko znamo i možemo. Odigraćemo hrabro i jako, da pokažemo sav talenat i kvalitet koji imamo i nadamo se da ćemo nakon utakmice biti zadovoljni – rekao je Jovanović.

Prihvati notifikacije