Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Rekonstruisan dio Ulice Petra Pecije, vrijednost radova 180.000 KM

Regioni
Autor:

Foto: Srna

Gradonačelnik Gradiške Zoran Adžić rekao je da rekonstrusani dio Ulice Petra Pecije u gradskoj mjesnoj zajednici Senjak, u vrijednosti većoj od 180.000 KM, predstavlja primjer kako bi trebalo da izgledaju i ostale ulice u gradu i prigradskoj zoni.

Adžić je danas svečano otvorio dio Ulice Petra Pecije, u dužini 256 metara, za čiju rekonstrukciju je sredstva obezbijedila Gradska uprava.

On je naveo da su, osim rekonstrukcije kolovoza, izgrađeni trotoari sa obje strane, biciklistička staza, kao i potpuno obnovljena kanalizaciona i vodovodna mreža.

– Ovdje smo pokazali kako ulice u gradu i periferiji treba da izgledaju, da imaju trotoar i biciklističku stazu – naglasio je Adžić.

On je dodao da je u planu da se u gradu i prigradskim naseljima izgradi mreža biciklističkih staza.

Predsjednik Savjeta mjesne zajednice Senjak Danka Mikić rekla je da je ovo dugoočekivani projekat, navodeći da je prošle godine izgrađen trotoar, a ove podzemna instalacija, biciklistička staza i asfaltirana ulica.

Ona je zahvalila Adžiću i njegovim saradnicima što su pozitivno odgovorili na njihov zahtjev, te dodala da imaju dobru saradnju s lokalnom upravom.

Momir Brajić, koji živi u Ulici Petra Pecije, naveo je da je ova saobraćajnica prvi put asfaltirana 1968. i da je tada bila najljepša u Gradišci.

– Nadam se da će biti izgrađeno još ovakvih ulica – dodao je Brajić.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO