Zabava

RENOVIRALA CIJELU ZGRADU Tanja Bošković uložila hiljade evra, odužila se komšijama

Komšinica, kakvu samo možete poželjeti! – ovim riječima opisuju slavnu glumicu Tanju Bošković njene komšije na Voždovcu.

RENOVIRALA CIJELU ZGRADU Tanja Bošković uložila hiljade evra, odužila se komšijama
FOTO: RAJKO RISTIĆ/RAS SRBIJA

Naime, Tanja je riješila da proširi stan u kome živi sa kćerkom Lanom, a kako su joj komšije izašle u susret i dozvolile da iskoristi njihove zajedničke prostorije, glumica im se pristojno odužila.

Istina je, Tanja već neko vrijeme živi u stanu na posljednjem spratu zgrade. Tu je jedno vrijeme bio samo njen stan i zajedničke prostorije poput vešernica, pa je zato došla na ideju da proširi svoj dom i njemu pripoji te prostorije. S obzirom na to da ih niko ne koristi, a njoj i kćerki treba više prostora, brzo je postigla dogovor sa ostalim stanarima u zgradi – otkriva izvor upućen u cijelu priču i dodaje.

– Tanja se sve dogovorila sa upravnicom zgrade, a kako je trebalo da se zamijeni kompletna stolarija u zgradi, odmah je bez oklijevanja prihvatila da ona finansira renoviranje. Vrlo brzo je sve dogovoreno, a ona je bez oklijevanja dala novac i platila mijenjanje svih zajedničkih prozora i ulaznih vrata u zgradi, što nije bilo nimalo jeftino.