Banjaluka

RIJEŠEN VIŠEDECENIJSKI PROBLEM Milošević se zahvalio za novu šargovačku ulicu

Sutra će u Šargovcu biti puštena u promet novoizgrađena Šargovačka ulica, čime će konačno biti riješen višedecenijiski problem jednog velikog dijela grada Banjaluke.

RIJEŠEN VIŠEDECENIJSKI PROBLEM Milošević se zahvalio za novu šargovačku ulicu
FOTO: GRAD BANJALUKA

Odbornik u Skupštini grada Banjaluka i član Savjeta MZ Šargovac Darko Milošević tim povodom je zahvalio na podršci i pomoći svima koji su učestvovali u realizaciji ovog projekta.

On se u prvom redu zahvalio predsjedniku SPS Goranu Selaku na inicijativi i stalnom zalaganju za rješavanje navedenog problema u ovoj Mjesnoj zajednici.

– Veliku podršku Šargovac je imao i u predsjednici Srpske Željki Cvijanović koja je prihvatila inicijativu, a Vlada RS je uputila značajnu finansijsku podršku za gradnju prve faze. Hvala i Gradskoj uprava na čelu sa Igorom Radojičićem, koji su nastavili posao ravnomjernog razvoja grada i koji su ovim učinili zaista mnogo za naše naselje i za grad. Zahvalnost dugujemo i izvođačima radova koji su na vrijeme i kvalitetno uradili posao, kao i svim mještanima, kojima želim da zahvalim na strpljenju i povjerenju. Sutra je veliki dan za naše naselje i ovim putem pozivam sve koji su pomogli i podržali ovaj projekat da dođu i prisustvuju svečanom otvaranju. Jedan veliki posao je iza nas, nastavljamo dalje, složno i jedinstveno – poručio je Milošević.