Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

RJEŠENJE DUGOGODIŠNJEG PROBLEMA Kako izgleda dogradnja osnovne škole na Starčevici (VIDEO)

Banjaluka
Autor:

Foto: Tanja Vukomanović/RAS Srbija

Dogradnja osnovne škole “Branko Radičević” na Starčevici je jedan od većih infrastrukturnih projekata koji se raelizuje u Banjaluci.

U toku je izgradnja osam novih učionica koje bi trebale obezbjediti dodatni prostor za smještaj đaka koji trenutno zbog manjka učioničkog porostora pohađaju nastavu u tri smjene.

Na snimu koji je objavljen na fejsbuk stranici Grada Banjaluka pod motom “Banjaluka se gradi”  može se vidjeti kako radovi napreduju.

Grad je pokrenuo novi investicioni ciklus pod motom "Banja Luka se gradi". U narednim danima objavićemo video zapise sa…

Gepostet von Grad Banja Luka am Donnerstag, 14. März 2019

Vlada RS je obezbijedila 1,39 miliona maraka za dogradnju OŠ „Branko Radičević“. Iz ministarstva prosvjete i kulture RS su ranije najavili da su zatražili od izvođača radova, firme „Građenje“ iz Pala, da angažuje sve raspoložive kapacitete kako bi se ugovoreni radovi uspješno realizovali do 1. aprila.

– Od tog roka su izuzeti radovi mašinske faze, koji se moraju završiti najkasnije u roku od 30 dana od dana završetka grijne sezone – rekli su ranije u resornom ministarstvu.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO