Zabava

"Roditelje je upoznao na trećem sastanku" Anđela Jovanović otvoreno o vezi sa srpskim sportistom

S obzirom na to da je odrastala uz glumački par - Branku Pujić i Dragana Jovanovića, koji su već skoro tri decenije u skladnom braku, Anđela Jovanović priznaje da je imala visoke kriterijume za svog emotivnog partnera - atletičara Mihaila Dudaša.

"Roditelje je upoznao na trećem sastanku" Anđela Jovanović otvoreno o vezi sa srpskim sportistom
FOTO: N. MIHAJLOVIĆ / RAS SRBIJA

On ih apsolutno ispunjava. Nema stvari koju bih mu, bar za sada, zamjerila, a budući da je naša veza vrlo intenzivna, za ovih pola godine jako dobro smo se upoznali. Za mene je on pravi muškarac, u svakom smislu te riječi – ispričala je glumica za Hello.

– Često idem kod bake i djeda da ih vidim, da im nešto odnesem, da pojedem jelo koje su spremili sa puno ljubavi. Mislim da sam već poslije dvije nedjelje zabavljanja svratila sa Mihailom kod njih. Odmah su ga zavoljeli, a mamu i tatu je upoznao poslije našeg trećeg ili četvrtog izlaska.

FOTO: _BLEJZMODESTI / INSTAGRAM/SCREENSHOT
FOTO: _BLEJZMODESTI / INSTAGRAM/SCREENSHOT

– Nije bilo svečanog predstavljanja, niti dođi na ručak. Pred roditeljima nemam šta da krijem, a rekoh da je Mihail divan, lijepo vaspitan dječko, pa mi je bilo drago da ih upoznam sa njim – dodala je Jovanovićeva, da bi se zatim osvrnula na društvene mreže, na kojima je i objelodanila njihovu ljubav:

– Nismo mnogo izlazili zbog korone, a ni objavljivali fotografije. Društvene mreže volim, smatram da mogu da donesu mnogo toga lijepog i da nema razloga da se ljubav ne pokaže. Slikaću i svoje roditelje ili baku i djeda, jer volim porodicu, a nadam se da ću time one koji me prate podsjetiti da posjete svoje. Sutra će i njima proletjeti godine i želiće da ih se djeca i unuci sjete. Kao što mi je normalno da oni budu na fotografijama, tako je normalno da tu bude i Mihail, ali treba imati mjeru.