Zabava

“Roditelji imaju plan za Anđelu Đuričić” Evo šta joj spremaju čim stigne u Herceg Novi

Anđela Đuričić svojim skandaloznim ponašanjem u "Zadruzi" razočarala je roditelje. Najprije su joj zamjerili vezu sa oženjenim Zvezdanom Slavnićem, a navodno od sramote nisu ni izlazili iz kuće.

Anđela Đuričić blista u haljini
FOTO: ZORAN ILIĆ/RINGIER

Nakon što je diskvalifikovana iz “Zadruge”, Anđela zajedno sa Zvezdanom Slavnićem i dalje borave kod Moke Slavnića.

Pročitajte još

Anđela se čula sa svojim roditeljima čim je diskvalifikovana iz rijalitija. Nekoliko puta ih je zvala da dođu u Beograd, a ono što ih je prvo pitala to je kako se osjećaju. Znamo samo da su joj rekli, ”dobro smo, živi i zdravi šta si nam ti uradila.” Đuričići su čestita porodica i porodica za primjer u Crnoj Gori i sve ovo što se desilo u rijalitiju im je jako teško palo. Zbog toga su rješili da pozovu Anđelu u Crnu Goru. Ona im je nekoliko puta rekla da ne želi da dođe, da želi da živi sa Zvezdanom i da oni dođu u Beograd da se vide. Međutim, njen otac insistira da se ona pojavi u Crnoj Gori. Ukoliko se to bude dogodilo njihov plan je da je navodno zadrže. Roditelji Đuričićeve i dalje ne vjeruju da je ostala sa Zvezdanom posle svega, piše Blic.

-Ljudi Anđelu podržavaju, ali ne mogu da vjeruju da se ona i poslije rijalitija drži svog izbora. Nemaju oni ništa protiv njega lično, ali imaju protiv da ona bude u toj vezi. Zato i ne dolaze u Beograd, da je navedu da dođe u Crnu Goru, da je tamo zadrže i da joj Zvezdana izbiju iz glave. Ona je imala samo momke, a ne starije oženjene muškarce, ovo je sramota za njih. To im je plan. Anđela je vezana za porodicu, neće moći ona još dugo da izdrži, a da ih ne vidi. A oni ne popuštaju, neće u Srbiju, a ona se nećka, kao da nešto predosjeća pa zbog toga neće u Crnu Goru. Mada slomiće se vrlo brzo, roditelji, prijatelji.. Sigurno će ona doći, a onda će joj ispariti Zvezdan iz glave .

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije