Zabava

RUŠE VIKENDICU Porodica pokojnog Šabana Šaulića očajna, a komšije uplašene

Udovica legendarnog Šabana Šaulića, Gordana i njena djeca, se navodno, suočavaju sa nedaćom koju ovoga puta ne znaju kako da riješe, s obzirom na to da se, kako pišu domaći mediji, pojavio gastarbajter iz Njemačke koji ima plan da u Krčedinu gradi hotelski kompleks i to upravo na mjestu gde je čuvena vikendica pokojnog pjevača.

RUŠE VIKENDICU Porodica pokojnog Šabana Šaulića očajna, a komšije uplašene
FOTO: RAJKO RISTIĆ/RAS SRBIJA

Prema riječima izvora iz Krčedina, taj čovjek je spreman na sve, pa uveliko ubeđuje komšije pokojnog Šabana da mu prodaju svoje placeve kako bi ostvario svoju zamisao, a na kraju planira da ubijedi i Gocu, prenosi Blic.

– Ne znam da li je Gordana čula za to da se taj čovjek sprema da ponudi svima velike pare i da kupi nekoliko placeva, među kojima je i Šabanov- započinje izvor za “Scandal” i nastavlja:

– Znam da Goca ni za živu glavu neće dati tu kuću jer je ona najljepša uspomena na pokojnog Šabana pored pjesama koje je ostavio. Malo se više zaleteo taj gastarbajter, misli da je Goca od juče i tikva bez korijena, ali neće mu to proći. Na silu i preko ucjena se ništa ne može. E sad, tamo su se u Krčedinu mještani uplašili jer im on prijeti i ucjenjuje ih, pa malo popuštaju pod pritiskom, ali sam siguran da Gordana neće dozvoliti da se uništi Šabanov raj na Dunavu – zaključuje izvor za gorenadeni list.

Prihvati notifikacije