Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“RUŠENJE UGLEDA NSRS” Šešić o posebnim sjednicama

Politika
Autor:

Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Poslanik SDS u Narodnoj skupštini Republike Srpske Davor Šešić smatra da su jučerašnja dešavanja na posebnoj sjednici parlamenta dokaz da se svakom novom posebnom sjednicom ruši institucija NSRS i njen ugled u javnosti.

– To je apsurd, jer bi u ovakvim slučajevima Narodna skupština RS trebala pokazati snagu i svoj dignitet, ali skupštinsko rukovodstvo i skupštinska većina rade sve da bi obezvrijedili institucije Republike Srpske – navodi se Šešićeva izjava u saopštenju iz SDS.

Šešić je istakao da skupštinsko rukovodstvo svakodnevno pokazuje da nije nezavisno u rukovođenju Narodnom skupštinom već da je samo alat u rukama aktuelne politike.

– Juče je obezvrijeđen i vitalni nacionalni interes, koji je ovaj put potegnut da bi se jednoj osobi zabranio ulazak u BiH na dva dana. Da je građanima jasno da se radi o politikanstvu i skretanju pažnje sa stanja u Republici Srpskoj pokazuje sve veći broj onih koji odlaze ili pokušavaju otići iz RS. Neprikladna ponašanja čelnih ljudi Republike Srpske poput onih od sinoć dodatno motivišu taj odlazak – istakao je Šešić.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO