Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Ruski ambasador uručio opremu fudbalerima “Budućnosti” iz Pilice

Regioni
Autor:

Foto: Rade Jokić/RAS Srbija

U prisustvu velikog broja zvaničnika i sportista, ambasador Ruske Federacije u BiH Petar Ivancov uručio je 30 kompleta fudbalske opreme članovima Fudbalskog kluba „Budućnost“ iz Pilice kod Zvornika.

Ivancov je ovom prilikom istakao da mu je drago da se oprema donirana u trenutku kada se održavaju Zimske olimpijske igre mladih.

– Ovo je jedna od važnih epizoda u prijateljstvu između Ruske Federacije i Republike Srpske i bilo bi mi zaista drago da ima više ovakvih događaja – rekao je Ivancov.

Foto: Rade Jokić/RAS Srbija

Gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović se zahvalio na uručenoj donaciji.

– Posebno mi je zadovoljstvo što smo u posjeti Fudbalskom klubu Budućnost, za budućnost dobrih odnosa sa ljudima, sportistima i gradovima iz Ruske Federacije, kao i svim narodima  na ovim prstorima – rekao je Stevanović.

Uručenju opreme prisustvovali su pomoćnik ministra porodice, omladine i sporta Republike Srpske Dragan Jaćimović, generalni sekretar Olimpijskog komiteta Rusije Jurij Jurijev te Sergej Fokičev, zlatni učesnik Zimskih olimpijskih igara 1984. godine u Sarajevu, te poslanik u NS RS Obren Marković, koji je porijeklom iz Pilice.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO