Zabava

Sa 16 godina nabacila 20 kilograma: Nataša ide na dijetu čim se malo ugoji, a nekoliko stvari odmah izbacuje sa jelovnika

Voditeljka emisije Nataša Pavlović ispričala je kako se ponaša kada vidi da joj vaga pokazuje nekoliko kilograma više. Čim vaga pokaže 60 kilograma to je znak da mora da mijenja ishranu.

Sa 16 godina nabacila 20 kilograma: Nataša ide na dijetu čim se malo ugoji, a nekoliko stvari odmah izbacuje sa jelovnika
FOTO: PRAKTICNA ZENA/YOUTUBE SCREENSHOT

Kada odlučim da smršam, baš sam karakter! Neću probati čak ni ono što najviše volim, niti mi smeta ako ljudi oko mene jedu šta god požele. Priznajem, bude mi teško da ne prekršim, ponekad čak i sanjam kolače koje mnogo volim – iskrena je voditeljka, koja je oduvijek bila slaba na poslastice.

– Najteže mi je da se odreknem slatkiša jer ih obožavam. Volim torte, kolače, čokoladu, sladoled… Međutim, kada želim da smršam, prvo njih izbacujem iz ishrane.

S obzirom na to da se profesionalno bavila manekenstvom, Nataša je davno stekla naviku da vodi računa o tome šta jede.

– Otkad sam odrasla, vodim računa o ishrani. Kada bih jela koliko volim i želim, sigurno bih imala previše kilograma. Čim vidim da sam se malo ugojila, trudim se da odmah skinem taj višak, da ne ode predaleko. Naročito sam pazila na ishranu u dvadesetim godinama, kada sam se bavila manekenstvom. Tada mi je kašika stalno bila probušena i više sam bila gladna nego sita.

Šarmantna voditeljka kaže da se najviše ugojila kada je sa 16 godina izbjegla iz Hrvatske u Srbiju.

– Nakon što smo izbjegli, imala sam emocionalne probleme i jela sam na nervnoj bazi. To je bilo takozvano “emotivno prejedanje” i tada sam imala skoro 70 kilograma. Kada mi se život unormalio, kilaža mi se sama dovela u red, uz određeni režim ishrane – priča Nataša, koja se tada, kako je ranije priznala, ugodija 20 kilograma, i dodaje da je s vremenom naučila šta prija njenom organizmu.

– Najbolje je postepeno mršaviti, duže traje, ali nema jo-jo efekta. Davno sam otkrila kako da najlakše skinem kilograme, a to je da ne miješam ugljene hidrate i proteine. Kada želim brzo da smršam, ne večeram. Naravno, najbolje je ishranu kombinovati sa nekom rekreacijom. Prije nego što sam dobila dvoje djece i počela da radim “Praktičnu ženu”, redovno sam trenirala. Međutim, posljednjih nekoliko godina imam previše obaveza i ne stižem na treninge. Moje vježbanje najviše se svodi na trčanje za djecom kada smo napolju – rekla je voditeljka za Informer.

Prihvati notifikacije