Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“SA MILICOM SAM U KONTAKTU ” Petar Strugar otkrio nove detalje odnosa sa pjevačicom

Zabava
Autor:

Foto: Milica Todorovic/screenshot Instagram

Iako su mnogi navijali da dođe do pomirenja glumca i pjevačice, oni su ipak nastavili svako svojim putem, ali su zadržali prijateljski odnos nakon raskida.

Petar Strugar otkrio je da razdvojenost tokom vanrednog stanja nije bila uzrok raskida sa Milicom Todorović, kao i da su i dalje u kontaktu.

– Milica i ja smo okončali vezu. Ništa ružno se nije desilo među nama, niti će se desiti. Korona nije doprinijela tome. Razlog za prekid veze su najstandarniji ljudski odnosi i sve ono što oni nose. Milica je fantastična osoba. U kontaktu smo sa vremena na vrijeme – otkrio je Strugar za Gloriju i tako stao na kraj glasinama da nekadašnji par nije u dobrim odnosima.

Glumac je nedavno proslavio 32. rođendan ali nije pravio veliku žurku već je okupio nekolicinu prijatelja na svom salašu.

On se takođe osvrnuo i na to što dosta vremena provodi sa koleginicom Hristinom Popović, koja je takođe bila na njegovoj mini proslavi.

– Za rođendan nisam planirao ništa posebno, jer nisam želio da organizujem veliku proslavu. Neliko prijatelja me je posjetilo u konjičkom klubu na salašu i tu smo se družili. Hristina mi je bila u gostima i to me baš obradovalo. Nas dvoje imamo prijateljski odnos još od filma “Mali Budo”, u kojem smo se odmah razumeli. Neki ljudi se prepoznaju na klik i ta prijateljstva traju zauvijek. Takvo je i naše. Mi smo kao rođaci, skoro kao članovi familije – objasnio je Petar, prenosi Blic.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO