Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

SA PROSLAVE ROĐENDANA U SMRT Oglasio se povrijeđeni drug Ane koja je izgubila život (FOTO)

Hronika
Autor:

Foto: Privatna arhiva/Facebook/RAS Srbija

U noći između nedjelje i ponedjeljka 1. i 2. decembra Ana Katanić (20) iz mjesta Ratari kod Obrenovca vraćala se sa proslave punoljetstva mlađe sestre i tragično izgubila život sletivši sa Šabačkog puta. Ona je bila u autu kojim je upravljao Dušan Davidović Diva (26), a sa njima je bio i Boriša Furtula (27).

Od jačine udarca nesrećna djevojka ispala je iz automobila i nađena je na više od 20 metara od vozila. Međutim, bila je živa narednih sat vremena. Ipak, do dolaska vozila Hitne pomoći i transporta do najbliže zdravstvene ustanove i pored pokušaja reanimacije, ona nije izdržala.

Njen drug Boriša Furtula (27) u nesreći je zadobio teške tjelesne povrede, dok je vozač Divović prošao sa lakšim povrijedama. Njih dvojica su prevezeni u Urgentni centar u Beograd.

Nakon gotovo deset dana i brojnih pokušaja novinara portala Telegraf da saznaju kako protiče oporavak teško povređenog mladića, Boriša Furtula oglasio se na društvenim mrežama.

– Ljudi, samo da se javim poslije 10-ak dana. Nisam imao telefon, te nisam ni mogao da odgovoram na pozive, poruke (…) Tu sam, napredujem iz dana u dan, sve sam bolji i bolji, tako da uskoro očekujem da izađem. Ljubim vas i volim puno i hvala vam na svemu u ovih posljednjih nekoliko dana – napisao je Boriša na Instagramu uz tople pozdrave i izraze zahvalnosti.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO