Zabava

Ša saznao da je Ivana slavila razvod "Siguran sam da joj je Vladimir prvi čestitao"

Tokom sinoćne emisije "Pitanja gledalaca", očekivano - najviše pitanja je stiglo za Nenada Alekisća Ša, a ticala su se njegovog razvoda.

Ša saznao da je Ivana slavila razvod "Siguran sam da joj je Vladimir prvi čestitao"
FOTO: GORAN SRDANOV/RAS SRBIJA

Prvo da ti čestitamo razvod braka. Neka te sreća prati sa Tarom. Ivana je proslavila spektakularno razvod. Šta misliš, ko joj je prvi čestitao? – glasilo je pitanje.

– Ne zanima me, nije dio mog života više. I da saznam, ne bi me zanimalo. Ne bih izašao iz braka da me zanima – rekao je Ša.

– Siguran sam da joj je Vlada prvi čestitao, on je njen zaštitnik. Ali sam siguran i da se Tara obratila javno i čestitala ženi. Tari je teže pala ova kazna danas nego njegovim ukućanima. Što se Ivane tiče, ona je došla na ono stanovište o kom sam pričao. Prosto, stvari koje je gledala, nisu stvari za kojima treba da žali. Ovakva stvar kada ti se dogodi, nije lako, ali jeste za slavlje. Ja bih prvi slavio. Zamislite da gledate ove? Kada prođe prvi talas, kada vidite sve one nimalo lijepe stvari, onda treba slaviti. Neka je proslavila i neka je njoj lijepo. Ne treba da plače, da joj se odvajaju kosti s mesa – istakao je Đedović dok ga je Ša izbezumljeno slušao, piše Blic.

Prihvati notifikacije