Zabava

“SADA JE SAMO TIRAŽ VAŽAN” Voditeljka Dušica Jakovljević OGORČENA na kolege

Voditeljka Dušica Jakovljević je, nakon toga što joj je bombom raznijet džip koji je vozila posljednjih mjeseci, odlučila da se javno obrati svim medijima, jer smatra da je njena porodica izložena medijskom linču.

“SADA JE SAMO TIRAŽ VAŽAN” Voditeljka Dušica Jakovljević OGORČENA na kolege
FOTO: SCREENSHOT

Zamolila bih vas prvi i posljednji put da vodite računa kada stavljate naslov i pišete tekst ukoliko već izmišljate zarad senzacionalizma i da vodite računa – rekla je Dušica.

Sama činjenica da to čitaju njeni porodica, partner, prijatelji i ostale bliske osobe, veoma je povređuje i takođe dodaje to i da je “prije bila samo važna tačna informacija, dok je sada samo tiraž važan”.

Uvrijeđena zbog toga što smatra da je uvijek bila korektna prema svima, prenosi poruku da ona to prosto nije zaslužila kao ni oni od kojih je dobila veliku podršku.

– Zašto niko nije stavio naslov neku poruku podrške, umjesto toga da postoji samo trka za time ko će napisati nešto strašnije i šokantnije u vezi s mojim slučajem – bila je molba Dušice.

Ogorčena zbog čitave situacije jer bi ona pružila nesebičnu i javnu podršku da se nekom slično desilo, ipak poziva kolege da opet budu kolege novinari, a ne lešinari, i da se, uz sve, i dalje nada da će bar od nekoga dobiti podršku, piše glossy.espreso.rs.