Gradovi

Šalter službe u Bijeljini rade UPRKOS KORONI (FOTO)

Zahvaljujući donaciji banjalučke firme “Roming netvorks”, koja je je gradskoj upravi Bijeljina poklonila i instalirala kameru za daljinsko merenje temperature, građani mogu da, uprkos pandemiji korona virusa, nesmerano koriste usluge administracije.

Šalter službe u Bijeljini rade UPRKOS KORONI (FOTO)
FOTO: GRAD BIJELJINA

Kroz šalter salu matičnog ureda, u kojem se izdaju rodni i venčani listovi, umrlice, ali i druge potvrde, prođe dnevno u prosjeku oko 400 građana.

Instaliranjem kamere za daljinsko mjerenje temperature povećan je stepen zaštite od kovida kako zaposlenih, tako i građana.

U gradskoj upravi su zahvalni na svakoj pomoći privrednika u vrijeme epidemije. Gradonačelnik Mićo Mićić ističe da je više od milion maraka već izdvojeno iz gradskog budžeta za prevenciju epidemije i sanaciju njenih posljedica.

– Prilagodili smo uslove rada novonastaloj situaciji. Cilj nam je sačuvati zdravlje građana, ali i omogućiti građanima da koriste usluge naše administracije. Svi naši radnici imaju zaštitne maske, poštuju socijalnu distancu, a obezbijedili smo i dovoljno sredstava za dezinfekciju. Zahvalni smo i društveno odgovornim kompanijama, poput banjačke firme “Roming netvorks”, koje su prepoznale naše nastojanje da uprkos teškoćama izazvanim pandemijom virusa korona organizujemo rad zaposlenih, na zadovoljstvo korisnika – rekao je bijeljinski gradonačelnik Mićo Mićić.

Dodatnom zaštitom od kovida podiže se nivo usluge šalter sala matične službe gradske uprave. Prostor u šalter sali je dovoljan da niko od građana ne mora da stoji napolju čekajući svoj red.

A.E.