Zabava

"SAMO ME ŠČEPAO NA HAUBI" Zorica Marković šokirala pikantnim detaljima svog intimnog života

Pjevačica Zorica Marković iza sebe ima dva braka, a njen ljubavni život oduvijek je bio veoma turbulentan.

Zorica Marković
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ / RINGIER

Ona je tokom boravka u “Zadruzi” pričala o vezi sa svojim partnerom zvanim Džukela. Zorica je tada otkrila detalje njihovog odnosa, a cimerke iz rijalitija ostale su zatečene.

– Ja zijevam, široka neka haljina i rijetko kad, kad je baš pretoplo i nije higijenski, ali kad sijevaju šlicevi ja rijetko kad nosim gaće, smetaju mi. Imala sam tad gaće, ali u takvim haljinama volim. On mene kad je bacio, sve je sijevnulo. Brus nisam imala, ali gaće jesam. On je skinuo odijelo i majicu, uvijek je elegantan i on u bazen. Plivamo mi, milina, meni lijepo… Ma kakva kuća, kažem. “Ako je dao apartman, gotova sam”. Ja sam mislila da je čovjek preopterećen poslom, a ja 43 radna dana svadbi. Mislila sam što ranije nismo tako uživali? Nosili neke koktele, ja se k*rčim, hoću sladoled, a dobijem i sladoled. Bila sam okrenuta leđima, jedem sladoled, a kad me je ščepao kao ajkula, u šoku sam bila – govorila je Zorica.

Zorica marković skočila u bazen
FOTO: SCREENSHOT

– Je l’ si se kopricala ili? – pitala je Žana.

Pročitajte još

– Bila sam nepomična. Kunem se, nisam osjetila da čovjek ima te namjere, pa nisam glupa. Počeo je da me ljubi, ja hoću da se udavim u vodi, koprcam se kao žaba, pa sam ga udarala i govorila da je lud i pijan, ali on nije bio grub. Odbila sam, a on mi je rekao: “Izvini”. Nisam znala što mi nije rekao, a meni je prijalo, kako nije, nego sviram k**cu. Prvo poljubac je riješio sve, samo sam se pravila luda… Krenuli smo kući, on nije išao kod mene, nego na Vračar. Na Begaljičkom brdu, nema automobila… On izašao kao da otvori haubu, ja vidim nije ništa, ali izađem. On je spustio haubu, haljina se osušila i ja sam se naslonila i pitala ga da li je auto u redu. On je mene ščepao u naručje, stavio me i neću da slažem, ali 300 metara me je nosio uz brdo u naručju. Ja sam mislila da je on lud, ali k***c, meni lijepo i to mi prija. Imala sam oko 87 kila, nisam ja bila laka. On meni vadi prsten i kaže ovako “Zapamti ovaj trenutak i ovo mjesto, želim samo da ti kažem da od ovog momenta si zauvijek moja. Ti mene sad voziš kući, razmisli”. Mene je on polomio na toj haubi, znači razvalio me je kao beba zvečku – nastavila je pjevačica, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu