Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Samsung najavio isporuku 6 miliona “preklopnika” u 2020.

Digitalna Srpska
Autor:

Foto: Yonhap/EPA

Poslije zvaničnog predstavljanja svog prvog sklopivog modela – Samsung Galaksi Fold, južnokorejska kompanija je nedavno najavila da planira da tržištu isporuči pet do šest miliona telefona sa ekranom na preklop tokom sljedeće godine.

Izvršni direktor kompanije DJ Koh je, tokom Samsungovog AI foruma u Južnoj Koreji, potvrdio da južnokorejski tehnološki gigant planira da značajno poveća prodaju sklopivih telefona naredne godine, kako potražnja za tom vrstom uređaja bude rasla.

Prema glasinama koja su nedavno kružile internetom, Samsung planira da predstavi još jedan telefon na preklop, model za oznakom W20.

Ti telefoni bi, najvjerovatije, bili namijenjeni za tržište Kine, iako se ostavlja mogućnost i da, sa modelom W20, Samsung pokuša da nastupi i na globalnom tržištu, piše GSM Arena.

Iako je masovna proizvodnja potpuno upotrebljivog tankog fleksibilnog stakla još daleko, svakako će biti zanimljivo pratiti razvoj i tržišni nastup ovih uređaja, prenosi B92.net.

Ksiaomi i Huavej takođe se spremaju za utakmicu na tom terenu, dok se od Motorole očekuje da sljedeće nedjelje najavi novu verziju svog kultnog telefona – RAZR.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO