Zabava

SANJA NE MOŽE DA PREBOLI VESNU Njihovo prijateljstvo se nakon 25 godina srušilo kao KULA OD KARATA

Bile su najbolje drugarice, klele se na vječnu ljubav, a onda se poslije 25 godina prijateljstva odnos Sanje Marinković i Vesne Dedić raspao kao kula od karata.

SANJA NE MOŽE DA PREBOLI VESNU Njihovo prijateljstvo se nakon 25 godina srušilo kao KULA OD KARATA
FOTO: P. DEDIJER/RAS SRBIJA

Prije nekoliko dana Blic je objavio kako prijateljstvo voditeljki više nije kao što je nekada bilo. Nakon što su shvatile da im se mišljenja i stavovi oko zajedničkih stvari razlikuju, odlučile su da se udalje jedna od druge, dok sa druge strane ljudi koji su upućeni u život Vesne i Sanje tvrde da je mlađa koleginica u nekoliko navrata povrijedila Dedićku.

– Od decembra 2019. godine Sanja i Vesna su se udaljile. Svaka od njih je krenula na svoju stranu. Nekoliko puta su probale da “spasu” prijateljstvo, međutim, nije im pošlo za rukom. O tome da njih dvije više nisu dobre, svjedoči i činjenica da ih mjesecima nismo vidjeli zajedno na javnim dešavanjima, kao i da ne postoji ni jedna zajednička fotografija na društvenim mrežama od početka prošle godine. Kako se šuška, do prekida prijateljstva došlo jer je Sanja određenim lošim postupcima povredila Vesnu – rekao je izvor blizak voditeljkama prije nekoliko dana.

FOTO: MILAN ILIC/RAS SRBIJA
FOTO: MILAN ILIC/RAS SRBIJA

Obje strane su potvrdile saznanja, a onda je izašla nova vijest u javnosti, a to je da su se zajednički prijatelji odrekli Marinkovićeve.

Ipak, Sanji je očigledno veoma teško zbog toga što je poslije 25 godina izgubila osobu kojoj se redovno povjeravala u životu, te je postavila fotografiju na Instagramu sa citatom iz romana Vesne Dedić “Zauvijek u srcu”.

– Optimizam je stvar emotivno inteligentnog ponašanja. Svi smo mi skloni da vjerujemo da je drugima lakše, da su komšije srećnije od nas, da ličnosti koji se osmjehuju sa naslovnih strana vode ljepše živote, da su im domovi topliji i sređeniji i da je sve u bojama ljubavi i zadovoljstva. Sigurna sam da svako koga sretnete vodi neku bitku u svom životu. (P.S. Plišani medvjedići pomažu i ublažavanju simpotoma stresa i zabrinutosti, zato i nema razloga za brigu ukoliko ih djeca obožavaju). Kako vi ublažavate simptome vašeg stresa? – glasio je status voditeljke.

I na kraju, u javnosti i dalje nije isplivala informacija zbog čega Vesna i Sanja ne razgovaraju, šta je to povrijedilo Vesnu u Sanjinom ponašanju, kao i to zbog čega je Marinkovićeva načinila određene postupke koji će uticati da njih dvije više nisu dobre drugarice i partnerke u biznisu?