Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

SAOBRAĆAJKA SE PRETVORILA U TUČU “Izvukli ga iz auta pa udarali i rukama i nogama”

Hronika
Autor:

Foto: Zlatko Čonkaš/RAS Srbija

Dva dječaka starosti tri i pet godina pukom srećom su samo lakše povrijeđena kada je u četvrtak u njihovo dvorište u Valjevu uletio automobil i na njih oborio drvenu ogradu. Nakon udesa pomahnitali vozač Dejan V. (42), umjesto da pomogne mališanima, sa svojim prijateljima počeo je da bije sve redom.

Kako saznaje Blic od izvora iz istrage, do udesa je došlo tako što je Dejan V. (42) u Dorčinskoj ulici pokušao da obiđe automobil “pežo”. Tom prilikom je izgubio kontrolu nad svojim “daevuom”, a onda izletio sa puta i uletio u dvorište kuće.

Prema riječima Zorana Ivanovića, djeda mališana, njegovi unuci su se bezbrižno igrali u blizini kapije, dok su u dvorištu njihov otac i on pili kafu.

– Sjedio sam okrenut leđima kapiji. Iznenada sam čuo snažnu eksploziju. Okrenuo sam se i vidio da je ograda pala na djecu. Brzo smo svi skočili i izvukli moje unuke, koji su bili zaglavljeni ispod tarabe. Na sreću, djeca su prošla samo sa lakim povredama – priča Zoran i dodaje:

– Automobil je prvo oborio dva betonska stuba na komšijinoj ogradi, a onda je udario u našu kapiju i skroz je izvalio. Od siline udarca izbačena je iz ležišta, a kapija je teška 70 kilograma. Bilo je stvarno jezivo. Prema riječima svjedoka ove nesreće, umjesto da pomognu dječacima, Dejan V. i njegovi prijatelji Goran L. (36), Ivica S. (34) i Ljubiša M. (38) izletjeli su iz slupanog vozila i počeli da biju sve redom.

– Htjeli su prvo da biju vozača “pežoa”, kog su prije nesreće pokušali da obiđu, ali su vidjeli da je žena. Zato su izvukli suvozača Dragana M. i na njemu krenuli da iskaljuju bijes. Udarali su ga rukama i nogama. Nesrećni Dragan je počeo da bježi, pa je uletio u obližnje dvorište, čiji je vlasnik Dragan J. – pričaju očevici.

Obuzdala ih policija

Međutim, to nije spriječilo četvoricu nasilnika da uđu za njim i da nastave da biju već isprebijanog čovjeka.

– U tom trenutku iz kuće su izašli Dragan J. i njegov sinovac Uroš i pokušali da zaštite nesrećnog čovjeka. Tada su se četvorica nasilnika obrušili na njih, pa su ih mučki pretukli i Draganu izbili dva zuba – rekli su svjedoci i dodali:

– Nasilnici su prestali sa iživljavanjem tek nakon što je policija došla na mjesto udesa. Morali su da im stave lisice na ruke kako bi prestali da biju sve pred sobom. Svima je laknulo kada su ih odveli, a mališani su samo lakše povrijeđeni.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO