Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Šarović u Kozarskoj Dubici: SDS može da mijenja Republiku Srpsku na bolje

Politika
Autor:

Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Predsjednik Srpske demokratske stranke (SDS) Mirko Šarović prisustvovao je večeras obilježavanju 29 godina od osnivanja ove stranke u Kozarskoj Dubici.

Šarović je izrazio uvjerenje da će SDS trajati vječno, ističući da će novo rukovodstvo nastojati da stvara jak SDS kao stranku koja može da mijenja Republiku Srpsku na bolje.

Šarović je rekao novinarima da su obilježavanju 29 godina od osnivanja SDS u Kozarskoj Dubici prisustvovali mnogi članovi i simpatizeri ove stranke, te mnogo mladih.

Foto: Srna

– Mislim da SDS u Kozarskoj Dubici zaslužuje da se okupi na ovaj važan trenutak. Ja sam ovdje upravo iz tih razloga – rekao je Šarović.

Predsjednik opštinskog Odbora SDS u Kozarskoj Dubici Ozren Bursać rekao je da je ta stranka u proteklom periodu u ovoj opštini sprovela unutarstranačke izbore i formirala svoje organe.

– Pred nama je interesantan put, jer u Kozarskoj Dubici nešto treba mijenjati, a kao i svaki put u istoriji – SDS ima tu obavezu i pokretač je promjena, kako u Republici Srpskoj, tako i u Kozarskoj Dubici – rekao je Bursać novinarima.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO