Zabava

Saša Popović se prisjetio susreta sa čuvenom proročicom "Baba Vanga mi je rekla da ću živjeti do 86. godine"

Bivši direktor "Grand", Saša Popović iako je u penziji radi punom parom.

Saša Popović se prisjetio susreta sa čuvenom proročicom "Baba Vanga mi je rekla da ću živjeti do 86. godine"
FOTO: Z. LONČAREVIĆ/RAS SRBIJA

Kako je sada otkrio, ne vidi ko bi mogao da ga nasljedi, a Popović se dotakao i susreta sa legendarnom baba Vangom za koji javnost do sada nije znala.

– Vanga mi je rekla da ću umrijeti u 86. godini. Kada smo bili na koncertu u Bugarskoj, rečeno nam je da u 11 sati imamo sastanak kod Baba Vange. Brena i ja smo otišli i dobili po dvije kocke šećera. Njih smo zavili u salvetu i stavili ispod jastuka noć prije same posjete Vangi. Sutradan smo s tim otišli kod nje. Upozorili su nas da ne smijemo da joj dajemo novac ili neke druge materijalne stvari jer je ona to sve dobila od države i kola i kuće i obezbjeđenje. Carinik nas je sve pregledao, išli smo kilometar, tu su bili šatori, a u njima ljudi koji su 15 dana do zakazanog termina, to su hiljade ljudi. Tito je bio četiri puta kod Vange, ona mu je govorila šta da radi. Vanga je razumno pričala srpski – prisjeća se Popović.

FOTO: VESNA LALIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: VESNA LALIĆ/RAS SRBIJA

– Brena i ja smo došli, ona nas dočekala, ja sam htio prvi. Kaže ona meni da skinem naočare, ja joj kažem da ne nosim, a ona mi rekla da ne budem bezobrazan i da zapamtim sve što mi kaže. Rekla mi je da mi je crveni auto koji sam kupio fenomenalan. Rekla mi je da čuvam papire što sam napravio u Vieni (Beču). Rekla mi je da grupa gdje radim za godinu dana neće postojati, da ćemo se raspasti, a mi na vrhuncu karijere. Rekla mi je da ću ja onda da pjevam, Brena se toliko smijala. Jedino ja nisam pjevao, a ona mi je rekla da ću to kratko raditi to, a da ću u 48. godini postati vrh estrade i svima ću biti ono što sam danas – rekao je Saša Popović za Alo.

Prihvati notifikacije