Zabava

Saša Popović zbog nje krši pravila: Pjevala je na Beoviziji, a sad se prijavila za "Zvezde Granda"

Pjevačica Milica Mišić, koja se prošle godine takmičila na Beoviziji, ove sezone odlučila je da okuša sreću u "Zvezdama Granda".

Saša Popović zbog nje krši pravila: Pjevala je na Beoviziji, a sad se prijavila za "Zvezde Granda"
FOTO: ZVEZDE GRANDA/SCREENSHOT

Milica je 2020. godine nastupila na Beoviziji sa pjesmom “Kiša”, međutim nije uspjela da pobijedi na nacionalnom takmičenju za predstavnika na Evroviziji, prenosi Blic.

Tada je trijumfovala grupa “Hurricane”, koja je Srbiju predstavljala na Evrosongu 2021. godine, budući da je 2020. manifestacija odložena zbog pandemije korona virusa.

Milica Mišić ima 18 godina, iz Smedereva je, a ove godine se prijavila za “Zvezde Granda”, kako bi ovim putem pokušala da se probije na estradi. Ona se pojavila u prvoj emisiji u novoj sezoni, a od žirija je dobila 5 glasova.

Iako je novo pravilo da samo kandidati koji dobiju svih 6 glasova žirija mogu sami da biraju mentora, Saša Popović je odlučio da Milica bude izuzetak, te joj je dopustio da sama izabre mentora, iako je imala 5 glasova.

Milica je za mentorku odabrala Cecu Ražnatović, te će je ona spremati za nastupe u narednim krugovima.

Podsjetimo, Ceca je od ove godine novi član žirija, dok su ostali članovi nepromijenjeni – Marija Šerifović, Viki Miljković, Ana Bekuta, Đorđe David i Dragan Stojković Bosanac.

Produkcijski žiri čine Snežana Đurišić i Aleksandar Milić Mili, a Saša Popović od ove sezone ima ulogu sudije.

Prihvati notifikacije