Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

SASTANAK U ZORU Kandidati Saveza za pobjedu sa PRVIM ZRACIMA SUNCA prošetali centrom Banjaluke i POPILI KAFU

Politika
Autor:

Foto: S. Pašalić/RAS Srbija

Kandidati Saveza za pobjedu za predsjednika Republike Vukota Govedarica i srpskog člana Predsjedništva u BiH Mladen Ivanić zajedno sa predsjednikom PDP-a Branislavom Borenovićem u „svitanje“ su prošetali između Palate predsjednika i hrama Hrista Spasitelja u Banjaluci.

Borenović je izrazio zadovoljstvo jer su Vukota Govedarica i Mladen Ivanić kandidati Saveza za pobjedu, a posebno jer će njihovom pobjedom Republici Srpskoj “svanuti”.

Foto: S. Pašalić/RAS Srbija

– Pobjedom Vukotinom i Mladenovom ljudi u Srpskoj će živjeti od svoga rada i bez straha – rekao je Borenović novinarima. On je istakao da je suština kampanje Saveza za pobjedu borba za normalan život.

– Mladenova mudrost i Vukotina energija mogu postaviti nove temelje u Srpskoj – rekao je Borenović i izrazio uvjerenje da konačno „sviće“ svima u Republici Srpskoj.

Govedarica je istakao da predstojeći izbori  nisu izbori u kojima jedna politika ili politička organizacija dobija ili gube izbore već da su ovo dani u kojima jedan narod dobija ili gubi budućnost.

– Nakon pobjede koja je izvjesna, Republici Srpskoj dolaze potpuno drugačiji dani nego ovi koji su bili u režimu skoro trinaest godina – rekao je Govedarica.

Foto: S. Pašalić/RAS Srbija

Mladen Ivanić izrazio je zadovoljstvo jer sa prijateljima kreće u kampanju u kojoj je kandidat za srpskog člana predsjedništva u BiH.

– Između mene i mog protivkandidata postoji vidljiva razlika, ja sam okrenut budućnosti, a on prošlosti, okrenut sam društvu u kome običan čovjek normalno živi, a on stvara društvo u kojem običan čovjek odlazi, želim da Republika Srpska bude dio svijeta a on radi na tome da Srpska bude izolovana –  rekao je Ivanić novinarima.

Oni su zajedno u svitanje popili kafu u bašti hotela „Bosna”.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO