Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Savić: Zaslužena pobjeda uz oscilacije u igri

Sport
Autor:

Foto: Zoran Žestić/Tanjug

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić bio je zadovoljan poslije pobjede protiv Hrvatske (11:10) na završnom turniru Svjetske lige u Beogradu, ali i upozorio na oscilacije u igri.

– Ozbiljna utakmica dva ozbiljna, velika tima. Važna pobjeda, uprkos problemima i oscilacijama. U prvom dijelu imali smo problem igrača više, pa je uslijedio pad kad smo poveli tri razlike i neizvjesna završnica. Sve u svemu, zaslužena pobjeda, što smo obećali to je publika dobila – rekao je Savić novinarima poslije meča.

Kada je u pitanju sutrašnji meč sa Kazahstankm Savić je najavio da će malo odmoriti ekipi, ali da je utakmica veoma bitna.

– Nećemo ujutru imati trening i ne smije biti opuštanja protiv Kazahstana. Biće zanimljivi mečevi druge grupe, jer je kombinatorika ogromna i sve je moguće što se tiče plasmana – završio je selektor Savić.

Jedan od junaka pobjede, mladi Ognjen Stojanović, strijelac tri gola, ponovo je bio sjajan protiv Hrvatske, kao i na meču FINA kupa.

– Ne, nisam specijalista za Hrvatsku. Ovo je timska pobjeda, danas sam iskočio ja, sutra će neko drugi. Slijedi Kazahstan, samo da odigramo dobro i ne sumnjam u pobjedu – rekao je Stojanović.

Iskusni Duško Pijetlović zahvalio se navijačima što su, uprkos kiši, ispunili tribine Tašmajdana.

– Važna pobjeda. Uvijek je lijepo kad se pobjedi na domaćem terenu, pred ovom sjajnom publikom. Primili smo malo više golova nego obično, ali mislim da ima i do ovih novih pravila. Idemo dalje, slijedi Kazahstan, poznajem ih iz ruske lige, biće to više prilika da taktički nešto probamo – poručio je Pijetlović.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO