Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Sberbank Banjaluka donirala projektor OŠ „Jovan Cvijić“ iz Banjaluke

Banjaluka
Autor:

Foto: Promo

Sberbank Banjaluka nastoji da što više bude uključena u aktivnosti zajednice u kojoj posluje i da učestvuje u društveno odgovornim projektima, te je u junu donirala projektor Osnovnoj školi „Jovan Cvijić“ iz Banjaluke, i na taj način obezbijedila savremeniji način odvijanja nastave.

Milkica Nikić, direktor JU Osnovne škole „Jovan Cvijić“,u ime škole je preuzela projektor, zahvalila se Sberbanci što je prepoznala njihove potrebe i istakla da će ovaj projektor učenicima omogućiti kvalitetniji i sadržajniji rad.

Učenici i kolektiv škole izrazili su zahvalnost Sberbanci za značajan doprinos ovoj školskoj ustanovi u budućnosti, te naglasili da se ova donacija stavlja u funkciju vaspitno-obrazovnog procesa, a sve za dobrobit djece.

– Društvena odgovornost je jedno od osnovnih načela poslovanja naše banke i važan je dio korporativne kulture, a ove donacije predstavljaju samo neke u nizu naših aktivnosti humanitarnog karaktera, kroz koje možemo stvoriti bolje i naprednije okruženje za sve nas – rečeno je u Sberbank Banjaluka.

A.E.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO