Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Šćekić: Pavlović i Reljić jedine novajlije

Sport
Autor:

Foto D. BOzic/RAS Srbija

Košarkaški vicešampion Republike Srpske OKK Borac doveo je prva pojačanja za narednu sezonu. U Banjaluku se nakon šest sezona vratio Nebojša Pavlović, dok je novi član kluba bivši krilni centar Drine Princip Nemanja Reljić (207 cm).

Novi trener Marko Šćekić ističe da je to za sada što se tiče novih igrača i da će tokom priprema vidjeti da li će možda biti potrebe za dodatnim promenama.

-Mislim da i sa sadašnjim sastavom možemo da budemo konkurentni za vrh u Prvoj ligi Republike Srpske. Pavlović je već igrao za Borac i lako će se uklopiti, dok je mladi Reljić doveden na poziciju centra. Trenutno radimo na fizičkoj spremi, a sredinom septembra krenućemo sa odigravanjem mečeva. Planirani su dueli sa slovenačkim klubovima. Kroz ove mečeve vidjećemo kakav je potencijal tima i da li će nam do starta takmičenja eventualno trebati neki novi igrači i na kojim pozicijama. Za sad su ovo novi igrači koji će uz starosedioce nositi dres Borca u ligi Srpske- istakao je novi trener Marko Šćekić koji će ove sezone prvi put samostalno voditi tim.

 

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO