Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

SDS OŠTRO PO BIVŠIM ČLANOVIMA “Ako vam ne smeta da plaćate SKUPLJE grijanje i vodu vaš izbor je Obren”

Politika
Autor:

Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Srpska demokratska stranka Doboj obratila se javnosti i oštro kritikovaka svoje dojučerašnje članove, poručujući građanima Doboja da glasaju za njih ako im je ovako dobro.

– Ako ste zadovoljni stanjem u kojem se grad nalazi, ako vam ne smeta da Obrenov sin rukovodi Vodovodom i vozi luksuzni “audi Q5”, kćerka direktoruje JZU Dom zdravlja, pastorka načelnikuje Odjeljenjem za prostorno uređenje, a njen suprug gradskom skupštinom, ako vam ne smeta da plaćate cijenu grijanja i vode uvećanu za 30 odsto vaš izbor je Obren, Uroš i pomalo Jerinić – navode u SDS Doboj.

Dodaju da ako su građani zadovoljni stanjem u Doboju, kandidat SDS nije njihov izbor. Oni dalje navode da građani sada imaju priliku birati između dva kandidata.

– Jednog koga je kandidivala SDS u čijim redovima danas nema nijednog dosadašnjeg funkcionera ni poslanika ni ministra, ali ima puno poštenih i čestitih domaćina sa Krnjina, Ozrena, Vučijaka, Trebave i grada i kandidata grupe okupljene oko Uroša i Obrena koju između ostalih još i Nenad Paleksić, predsjednik gradske Izborne komisije i Mladen Mićić, član te iste komisije – navode u SDS.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO