Politika

Selak o Svesrpskom saboru u Beogradu "SPS je uvijek bio posvećen solidarnosti i jedinstvu srpskog naroda "

Sa velikim zadovoljstvom i ponosom Socijalistička partija Srpske podržava Svesrpski sabor koji će se održati 8. juna u Beogradu. Ovaj događaj predstavlja važan trenutak za sve nas, priliku da se okupe Srbi iz svih krajeva i da zajednički radimo na jačanju naših nacionalnih interesa i očuvanju naše kulturne baštine, napisao je na društvenim mrežama predsjednik SPS Goran Selak.

Selak o Svesrpskom saboru u Beogradu "SPS je uvijek bio posvećen solidarnosti i jedinstvu srpskog naroda "
FOTO: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

Kako je poručio Selak, Socijalistička partija Srpske je uvijek bila posvećena solidarnosti i jedinstvu naroda.

– Vjerujemo da je ovaj sabor pravo mjesto za otvoreni dijalog i saradnju, kako bismo zajedno kreirali bolju budućnost za sve građane naših zemalja ali i jačali bratstvo srpskog naroda – dodao je.

Pročitajte još

On je pozvao sve političke i javne aktere da tih dana budu ozbiljni u namjerama i svom radu, te da pokažu zajedništvo i snagu, jer samo zajedno, prema riječima Selaka, srpski narod će ostvariti ciljeve i očuvati ono najvrednije – istoriju i kulturu, Kosovo i Metohiju i Republiku Srpsku.

Samo ujedinjeni pod trobojkom i Svetom Savi vjerni, Srbi na Balkanu mogu istrajati i trijumfovati u borbi za pravednije društvo i bolju budućnost. To dugujemo našoj djeci ali i našim precima jer nema naroda takvog trajanja i takve posvećenosti idealu slobode kakav je srpski narod – izjavio je lider SPS.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu