Zabava

SEVERINA IZNIJELA STRAVIČNE OPTUŽBE “Mog sina su u školi zaključali i fizički zlostavljali”

Pjevačica Severina Kojić na pres-konferenciji iznijela je teške optužbe na račun škole svog sina.

SEVERINA IZNIJELA STRAVIČNE OPTUŽBE “Mog sina su u školi zaključali i fizički zlostavljali”
Foto: instagram/severina/screenshot

Tvrdi da ga učiteljice tamo zlostavljaju. Iz škole su poručili kako se suzdržavaju od komentara zbog dobrobiti djeteta.

Učiteljice Igoru nisu dale dijete da ga preuzme iz škole već su sina zaključale i fizički zlostavljale. Dobijam prijeteće mejlove od svojeg bivšeg muža Milana, a učiteljice su sina vukle za ramena i stomak. Sin je htio mom suprugu Igoru (31), ali nisu mu dale. To se događa jer mi je otac djeteta (Milan) rekao da će mi oduzeti sina. Milan je navodno platio kampanju Milanu Bandiću, a škola u kojoj se sve dogodilo je pod gradskom upravom. Osjećam da je nešto trulo u Hrvatskoj – počela je svoje obraćanje na pres-konferenciji pjevačica Severina Kojić (47) pred okupljenim novinarima.

Kako kaže pjevačica, ove informacije je morala javno podijeliti.

– Ja sam jedina majka koja ne smije na Instagramu objavljivati fotke sina jer je moj bivši to riješio na sumnjive načine – tvrdi Severina.

Direktorka škole kaže da se suzdržavaju od svakog komentara zbog dobrobiti djece jer smatra da svako njihovo dijete zaslužuje da ima spokojno, odnosno mirno djetinjstvo.

Inače, cijeli ovaj niz optužbi dolazi uoči odluke suda oko starateljstva nad djetetom. Ročište je zakazano za kraj novembra, piše 24sata.