Zabava

Severina napala voditeljku uživo u programu: Jovana Joksimović je puštala moje intimne fotografije

Pjevačica Severina Kojić poslije intimnog snimka koji je procurio u javnost 2004. godine, i 2018. godine našla se u jeku medijske pažnje kada su u javnost dospjele fotografije na kojima je bila potpuno obnažena.

Severina napala voditeljku uživo u programu: Jovana Joksimović je puštala moje intimne fotografije
FOTO: M.MITROVIĆ, MLADEN ŠURJANAC / RAS KOMBO

Fotografije iz hotela osvanule na svim naslovnim stranama, a ovaj skandal uzburkao je javnost, te se danima polemisalo o istom.

Jovana Joksimović je tada, u jutarnjem programu, komentarisala sa svojim gostima, najaktuelniju temu tada u javnosti, a Severina je bez obzira na to, očigledno sada bez povoda, odlučila da nađe krivca u voditeljki.

Pročitajte još

– Voditeljka je u jutarnjem programu pustila moje gole fotografije, koje su hakovane s mog telefona. Naša djeca su se igrala zajedno, poznajem i njenog muža, koji pjeva. Jednom prilikom sam mu čak i pisala repertoar za koncert. Dakle, njihovo dijete i moje dete su se igrali zajedno, mi smo se družili, kao prijatelji, ali nevezano za to, takve stvari se jednostavno ne rade. Pustila je te fotografije u 10 sati ujutru na televiziji. To je bilo strašno – ispričala je pjevačica u emisiji “150 minut” na iznenađenje mnogih, posebno što Joksimovićeva nije bila tema.

FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Kilibarda je pitala Severinu da li se čula sa Jovanom nakon toga, na šta je pjevačica odgovorila:

– Ne, nismo se čule od tada – rekla je pjevačica, dok Joksimovićeva nije željela da komentariše ovu situaciju.

– Ma, ne. Ne želim da je komentarišem. Hvala na pozivu. Prijatno i doviđenja – rekla je voditeljka za Telegraf.