Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

SILOVAO JE DEČKO SA ŠEST DRUGARA Porno skandal, traumatično djetinjstvo i bolest obilježili su život plavokose ljepotice

Zabava
Autor:

Foto Christophe Petit Tesson/EPA

Pamela Anderson je kanadsko-američka glumica i manekenka, u u javnosti je važila i za jedan od najvećih seks simbola, ali i skandal majstora.

Pamela Anderson je 2014. godine javnosti otkrila kako je u djetinjstvu bila zlostavljana. Objasnila je kako ju je dadilja seksualno napastvovala sve od njene šeste do desete godine. Poslije toga je izjavila kako ju je sa dvanaest godina silovao muškarac od 25, te dodaje da je taj ciklus zlostavljanja nastavljen i kada je imala 14 godina, kada ju je silovao dečko zajedno sa njegovih šest drugara.

Foto: Profimedia

U intervjuu za “US Weekly” Pamela je priznala da joj je upravo to fotografisanje za “Plejboj” spasilo život nakon što je preživjela seksualno zlostavljanje dadilje, nakon koga su joj iskustva sa muškarcima bila jako neprijatna.

Video snimak seksualnog sadržaja na kome su glumica i njen muž Tomi Li je ukraden iz njihove kuće 1995. godine. To je izazvalo veliku uzburkanost na internetu. Anderson je tužila izdavačku kuću koja je objavila video, po imenu Internet Entertainment Group. Kao rezultat spora, došlo je do nagodbe između izdavačke kuće i bubnjara. Ubrzo posle toga, kompanija je ponovno počela puštati video posjetiocima njihove stranice, zbog čega je pregled stranice porastao tri puta, u odnosu na normalno stanje.

U martu 2002. godine, Anderson je javno izjavila kako se zarazila hepatitisom C jer je dijelila igle za tetoviranje sa mužem.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO