Sport

SIMKE, SREĆAN PUT Plivač Luka Simić odlazi na studije u inostranstvo

Plivač banjalučkog "Olympa" Luka Simić danas se rastao od svojih drugara, jer je upisao studije na prestižnom međunarodnom fakultetu Univerziteta u Šefildu.

SIMKE, SREĆAN PUT Plivač Luka Simić odlazi na studije u inostranstvo
FOTO: PLIVAČKI KLUB OLYMP

Plivači “Olympa” ispratili su drugara u nove životne avanture..

Iako je prije epidemije plivačku karijeru i studije trebao nastaviti u SAD, kao i njegovi drugari iz kluba, zbog epidemiološke situacije ostao je u Evropi.

 – Kada sam došao u Plivački klub Olymp prije 10 godina, to je bio klub u usponu i sa velikim ambicijama i željama. Sa ovim klubom sam po prvi put postao prvak države i velika čast mi je i zadovoljstvo što sam bio dio najuspješnijeg tima Olympa u istoriji – rekao je popularni Simke.

FOTO: PLIVAČKI KLUB OLYMP
FOTO: PLIVAČKI KLUB OLYMP

 Dodaje kako je Olymp danas izrastao u najuspješniji klub u BiH i da će sa ponosom biti ambasador ovog kluba širom Evrope.

Miodrag Čeko, sportski direktor PK Olymp, istako je kako je veliko zadovoljstvo da se ovaj banjalučki klub može pohvaliti još jednim plivačem koji je uspio da nastavi svoje životne uspjehe i van bazena.

 – Ovo je peti plivač u protekle tri godine iz našeg kluba, koji je uspio da upiše jedan od najvećih fakulteta u svijetu, između ostalog i zahvaljujući uspjesima u vodi . Luki koji je sa nama 10 godina želimo puno uspjeha da pliva i van bazena – zaključio je Čeko.