Zabava

SINIŠA KULIĆ OGORČEN NA KĆERKU "Sramota me je Miljane, kada me neko pita za Zolu dobijem ospice"

Siniša Kulić, otac učesnice “Zadruga 3” Miljane Kulić, tvrdi da je ogročen na ponašanje svoje kćerke, na njen izbor partnera i da je kako kaže, uplašen za svoju suprugu koja je na ivici nervnog sloma.

SINIŠA KULIĆ OGORČEN NA KĆERKU "Sramota me je Miljane, kada me neko pita za Zolu dobijem ospice"
FOTO: PRINTSCREEN/RAS SRBIJA

Sramota me je Miljane, i mislim da bi mnogo bolje prošla sama, ali njoj ne vrijedi pričati, to ti je kao da laješ uz vjetar, da ne kažem nešto drugo. Ja samo mogu da se nadam da će se ta veza raspasti – izjavio je Siniša za Svet pa dodao:

– Najviše mi je žao Marije što se kida svaki dan, a kao da se bori sa vjetrenjačama. Žena mi je na ivici nervnog sloma. Mnogo mi je žao moje Marije, ona ima ozbiljan problem sa štitnom žlijezdom i ne bi smjela da se nervira, a tamo se svaki dan kida. Plašim se za nju. Ne znam kako da pomognem ženi. A za Zolu, čim me neko pita, ja dobijem ospice. Neka je on živ i zdrav majci njegovoj, ja u životu nisam vidio onakvu ljenštinu od čovjeka.

Foto: screenshot TV Pink
Foto: screenshot TV Pink

Siniša je potom prokomentarisao Zolino ponašanje te ga nazvao ljenštinom, ali se dotakao i svog unuka Željka.

– Ustaje u pet popodne i još viče “dobro jutro” i proteže se kao kuče, onda pređe na trosjed u dnevnu sobu da se tu izležava. Njegov fizički izgled neću da komentarišem, ali u onakvog majmuna da se zaljubi – to je strašno. Miljana je jedna glupača. Šta će joj momak u rijalitiju, blamira sebe. Zola je jedan slijepac čije je dugove vraćala moja kćerka. Jedino mi nedostaje unuk. Svaki dan sam ga vodao za ruku, učio da hoda i on prvi dan u “Zadruzi” prohoda. Željko je mnogo lijep, kao Bred Pit je, preslatko dijete i drago mi je da imam nasljednika. On će jedini nastaviti moje prezime – dodao je Siniša.