Sport

ŠIROKI TRENUTNO NIJE U MISLIMA Maksimović: Imamo najveće ciljeve u Kupu

U Fudbalskom klubu Borac trenutno uopšte ne razmišljaju o Kupu Bosne i Hercegovine. U ovoj fazi takmičenja Banjalučani će 10. marta da gostuju na Pecari kod Širokog Brijega.

ŠIROKI TRENUTNO NIJE U MISLIMA Maksimović: Imamo najveće ciljeve u Kupu
FOTO: DARKO DRAGIČEVIĆ/RAS SRBIJA

Ove sezone su Širokobriježani ostvarili ubjedljiv trijumf na svom terenu dok su u Banjaluci u prvenstvu prekinuli seriju pobjeda domaćeg tima. Ipak, ekipa je u odnosu na te duele promijenjenja.

– Prije svega mi smo u mislima potpuno skoncentrisani na utakmicu sa Olimpikom, pa nakon toga imamo gostovanje u Mostaru tako da apsolutno ne mislimo trenutno o Kup duelu, sem što smo saznali ko je protivnik i da smo gosti u ovom meču. Apsolutno nemamo prava da prijetimo Širokom Brijegu igra se jedan meč i to na njihovom terenu. O tome da li smo zadovoljni žrijebom ne bih jer su to sve kvalitetni rivali. Imamo najveće ciljeve i u jednoj fazi smo morali da igramo sa svima koji žele trofej. Tu je šest ekipa iz samog vrha Premijer lige Bosne i Hercegovine i svi oni imaju svoje ambicije tako da se mora igrati protiv njih – poručio je Maksimović.

Za ovaj duel trener neće moći da računa na pojačanje upravo iz Širokog Brijega jer je Dino Ćorić u ranijim fazama takmičenja igrao za hercegovački klub.