Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“SIŠAO DO TRAFIKE, SRETNEM PUTINA I KUPIM MU BONŽITU” Šešelj objavio fotografije sa Putinom, a onda se sve pretvorilo u SPRDNJU

Politika
Autor:

Foto: Screenshot Twitter

Vojislav Šešelj, predsjednik Srpske radikalne stranke, pohvalio se na Tviteru da je, ne samo uspio da se sretne sa ruskim predsjednikom tokom njegovog boravka u Beogradu, već da je sa njim i razgovarao, “čitavih” deset minuta.

– Van svakog protokola, u kripti Hrama Svetog Save, po prvi put sam uspio da se sretnem s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom. Kad sam iznenada banuo pred iznenađenu predsjedničku svitu, Putin me je odmah prepoznao, srdačno se nasmijao i pružio ruku. Deset minuta smo stojeći razgovarali -pohvalio se Šešelj, a uslijedile su i fotografije susreta.

Fotografije Šešeljevog i Putinovog rukovanja objavio je jutros zvaničan Tviter nalog “Srpski radikali”. Sa istog profila, na dan Putinove posjete, podjeljena je i fotografija ruskog predsjednika, sa logom SRS, i natpisom “dobrodošao”, piše Blic.

Osim direktne prozivke da je “lažov”, uslijedile su i druge na Šešeljev račun.

– Ja juče sišao do trafike po pljuge, sretnem Putina ispred pekare, kaže zatvorili prije minut, nisu htjeli da mu prodaju rol viršlu. Ja kupim na trafici bonžitu i dam mu. Gledamo u pod, ćutimo – glasio je jedan od komentara.

“A to su vidjela četiri vilenjaka, tri jednoroga i omanje jato ptica dodo.”

“Evo sad sam na Prvoj vidio snimak: Putin ga češka iza ušiju, a vojvoda maše repom.”

“Pa i ja ga srela u Ruzveltovoj, meni slao poljupce al’ eto, nismo se ispričali”, pisali su tviteraši, a Šešelj je na komentare isključivo odgovarao fotografijom na kojom se rukuje s Putinom.

“Ja otišao na Kalemegdan i sjeo na klupu da gledam u Savu kad u jednom trenutku Putin sjeda pored mene i kaže mi ‘zavidim ti kad ne moraš da gledaš one idiote'”, bili su duhoviti tviteraši.

“Krenem juče da prošetam maltezera u parku kod Veterinarskog faksa, kad tamo Putin šeta štene šarplaninca. Otkud ti ovdje? Kaže smorilo ga ‘seoce’ kod Hrama. Štenac ga svog umaz'o od skakanja, ništa ne sluša. Učiće ga da diše na vodu, ko onog jazavičara. Otišao je vidno neraspoložen…”

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO