Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

SITNE KOREKCIJE Stanija priznala da je imala hiruške intervencije, evo i gdje!

Zabava
Autor:

Foto: Privatna arhiva

Stanija Dobrojević se ne odvaja od zadrugara Marka Markovića. Njih dvoje svaki trenutak provode zajedno, a sada su se i osamili kako bi mogli da razgovaraju na miru a da ih u tome ostali zadrugari ne prekidaju.

Stanija Dobrojević i Marko Marković su ležali na travi u dvorištu rijalitija “Zadruga 2”, a onda je Marka zanimalo šta je od hiruških intervencija uradila.

Iako se do sada mnogo puta polemisalo o Stanijino izgledu, pa su u medijima isplivavale i njene fotografije iz prošlosti na kojima se vidi da li je imala istu veličinu grudi, Stanija je Marku ispričala da je do sada imala samo dvije intervencije kada su u pitanju implanti.

– Nisam operisala usne, samo sam stavila hijaluron. Donja mi je uvijek bila prćasta, a gornja tanka. Bila su mi ogromna usta i onda ja odem kod doktora da mi da injekciju kako bi to splaslo. Imala sam i podočnjake i onda su mi uradili operaciju – ispričala je Stanija, piše “Srbija danas”.

Poslije ovoga u sred razgovora Stanija i Marko su skinuli bubice te se nije moglo čuti da li je starleta ipak priznala šta je sve korigovala na svom tijelu.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO