Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

SJEĆATE LI SE KOKANA? Ovako danas izgleda simpatični lik iz serije “Porodično blago” (FOTO)

Zabava
Autor:

Foto: screenshot RTS

Jedna od mnogih nezaboravnih uloga u “Porodičnom blagu”, Konstadina Kokana Prodanovića, povjerena je bila glumcu Aleksandru Duniću, koga u posljednje vrijeme nemamo prilike da gledamo često u javnosti.

Pored gorepomenute serije, Aleksandra Dunića pamtimo i po angažmanima u serijama “Srećni ljudi”, “Stižu dolari” i “Bela lađa”, dok se i dan danas bavi glumom.

Ostvario je samo dvije manje uloge u filmovima, u ostvarenjima “Poltron” i “Tesna koža”, a evidentno je da je posljednjih godina nabacio nekoliko kilograma.

Aleksandar je jednom prilikom otkrio zbog čega nije završio glumu u srpskoj prestonici.

Foto: S. Krstić/RAS Srbija

– Bio sam u užem izboru u Beogradu, nisam primljen, ali me je zato Branko Pleša primio na odsjek glume u Novom Sadu. Desila se slučajnost, kao i mnogo puta, s tim da je ova slučajnost bila odlična za mene jer sam od Branka Pleše mnogo naučio i bila mi je čast da budem njegov student – naveo je glumac za Blic.

– Novi Sad je u vrijeme kad sam ja studirao bio apsolutno bezbjedan grad finih i dobronamjernih ljudi. Naravno, kao student sa strane više sam bio upućen na druge studente koji, takođe, nisu bili Novosađani. Divno smo se družili i učili od jednog od najboljih. Žao mi je što nas je život tako razdvojio pa se ne viđamo onoliko koliko bih želio – dodao je tada on.

Dunić ima 52 godine, a sa suprugom i sinom živi u Beogradu.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO