Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

SJEDNICA POVJERENIŠTVA DNS Ko istrpi pritisak onih koji nemaju dobre namjere ne treba da STREPI ZA BUDUĆNOST

Politika
Autor:

Foto: Srna

Povjereništvo Demokratskog narodnog saveza /DNS/ Banjaluka održalo je sastanak radne grupe koja će u narednom periodu raditi na konsolidaciji Gradske organizacije i na sprovođenju izbora u Organizaciji mladih.

Predsjednik Republičke organizacije mladih DNS-a i član Povjereništva Borivoj Obradović upoznao je kolege o predstojećim aktivnostima s ciljem realizacije odluka Predsjedništva stranke i Povjereništva za Banjaluku, saopšteno je iz DNS-a.

On je istakao da Organizacija mladih nije samo prostor za okupljanje i aktivnosti mladih, već i jedan od stubova stranke, čija je misija da bude nosilac zdravih i konstruktivnih ideja, ali i novih lica na političkoj sceni Republike Srpske.

On je izrazio zadovoljstvo odlučnošću, optimizmom i energijom mladih i uvjerenje da će DNS biti i ostati jedan od nezaobilaznih faktora kada je riječ o Banjaluci, ali i cijeloj Republici Srpskoj.

Član Povjereništva Maja Jovanović istakla je da je politika DNS-a politika dosljednosti, konstruktivnih ideja i konkretnog rada, te da je ponosna što se mladi DNS-a ne bave negativnim temama koje pojedinci žele da nametnu u medijskom prostoru Srpske.

Na sastanku je zaključeno da ljudi koji su spremni da istrpe pritisak onih koji nemaju dobre namjere, te ostanu dosljedni sebi i svojoj organizaciji, ne treba da strepe za budućnost.

Mladi DNS-a poručili su i to da će na najbolji mogući način iskoristiti priliku novog početka koja im je pružena, te da će sada inicijativa i drugačije mišljenje biti najveće vrijednosti nove omladinske organizacije.

Sve aktivnosti u vezi sa izborima u gradskoj Organizaciji mladih trebalo bi da budu sprovedene do kraja godine.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO