Banjaluka

"Sjednicu razvlačili neargumentovanim diskusijama" Odbornica Moravac-Babić pita ko drži daljinski upravljač za Skupštinu grada Banjaluka

Odbornica PDP Smiljana Moravac-Babić napisala je na društvenim mrežama da je očigledno da su odbornici koji čine skupštinsku većinu “sjednicu razvlačili dugim i neargumentovanim diskusijama”.

"Sjednicu razvlačili neargumentovanim diskusijama" Odbornica Moravac-Babić pita ko drži daljinski upravljač za Skupštinu grada Banjaluka
FOTO: GRAD BANJALUKA/FACEBOOK/SCREENSHOT

Nakon što je, kaže ona, sjednica koja je počela 11.10. nastavljena sutradan, odnosno 12.10., očekivala je da će skupštinska većina smisliti “nešto novo”.

Pročitajte još

– I smislili su. Njihov odbornik zaražen korona virusom! Otkud sad to? Bio je među nama dan ranije. Testiranje, gužva i izolacija. I najgore od svega, trebao je biti u izolaciji, jer mu je supruga zaražena. Da li je žrtvovan ili je sam odlučio da dođe među odbronike sa ciljem prekidanja zasjedanja? Vjerujem da mu je naređeno. Ali političkoj opciji to nije bitno što će neko od njih biti žrtvovan. Bitno je samo šta će reći onaj ko upravlja njima, ko razmišlja umjesto njih. Bitan je onaj ko drži daljinski upravljač – napisala je Moravac-Babić, te dodala da “Skupština grada ne bi trebala biti mjesto kojim bi se upravljalo daljinskim upravljačem”.

KO DRŽI DALJINSKI UPRAVLJAČ ZA SKUPŠTINU GRADA BANJALUKAŠesta sjednica Skupštine grada Banjaluka započela je sa radom…

Posted by Smiljana Moravac-Babić on Wednesday, October 13, 2021

– U Skupštini grada sjede i ljudi poput koji se trude da svim silama učine što više dobrog za Grad i građane. Eto, ja sam preleźala koronu, vakcinisana i revakcinisana, ali idem u izolaciju. Ne želim da ugrozim ni jednu jedinu osobu – kaže ona.

Ističe da su u četvrtak prostorije PDP trebale biti otvorene za građane koji su željeli da razgovaraju sa njom, ali da to zbog izolacije, za sada nije moguće.

– Za razliku od nekih, našoj političkoj opciji je bitan i život i zdravlje svakog čovjeka, a njima, samo život i zdrave onoga ko drži daljinski upravljač – zaključila je Moravac-Babić.

Prihvati notifikacije