Zabava

"SKAČEM ČIM ZAPLAČE" Maja Berović otkrila kako se snalazi u ulozi mame

Velika promjena, čovjek nije svjestan toga šta znači postati roditelj, svi mi koji smo roditelji, to nas jednostavno promijeni iz korena, postajemo osjetljiviji, osjećajniji, možda i bolji.

"SKAČEM ČIM ZAPLAČE" Maja Berović otkrila kako se snalazi u ulozi mame
FOTO: MAYABEROVICOFFICIAL/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Pjevačica Maja Berović nedavno se porodila i na svijet donijela sina Lava, od kojeg joj je jako teško da se razdvoji. Pjevačica je za Blic otkrila da li ima dadilju, koliko joj suprug pomaže i kada će publika moći da očekuje nešto novo od nje.

– Želim stalno da budem sa njim, imam pomoć naravno, toliko volim što sam u toj ulozi, nikome ne prepuštam da radi ono što treba majka da radi. Teško mi je palo to razdvajanje, morala sam prvo da ga uspavam, pa da odem na nastup – rekla je Maja, koja izgleda odlično nakon samo nekoliko mjeseci od porođaja.

– Nisam bila na dijeti, Lav mi je trener od ranog jutra, ustajem svaki dan 07:45. Sada sam dobro, imala sam nažalost mali zdravstveni problem, operisala sam nogu, to je hvala Bogu iza mene – rekla je pjevačica, koja kaže da suprug i ona sve zajedno rade.

– Oboje ustajemo kada plače, tj skačemo, kao da imam feder u leđima, koji me odbaci – istakla je pjevačica i bez okolišanja priznala da je Lav mamin mezimac:

– Nisam bila u strahu na početku, po prirodi sam blaga osoba, znala sam da će sve biti kako treba. Već sam ga razmazila.

Maja ističe da su se za ime odlučili tek kada su ga uzeli u naručje.

– Bilo je dosta imena u opticaju, ali smo odlučili kada smo ga ugledali, toliko je plakao, da mu ime ide uz njega – rekla je pjevačica, koja ne planira daleka putovanja u narednih godinu dana.

– Nismo išli nigdje, bili smo u Bosni kod porodice, kod kuće, nismo nigdje htjeli da putujemo, jer je Lav još mali, kada napuni godinu dana onda ćemo – objasnila je Maja, te se osvrnula na karijeru:

– Muzika je moj život, nedostajali su mi nastupi, ali ne u toj mjeri da sam bila tužna. Mogla sam barem još ovoliko da budem bez nastupa. Nastavljam istim tempom, pripremamo nove pjesme, kada sve bude spremno kako ja želim, izdaćemo album, onda ćemo imati i veću turneju. Biće i Arena, jedva čekam, fanovi mi zaista dosta pišu da jedva čekaju da se to ponovi. Ako Bog da – kaže ona, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije