Politika

"Skaj prepiska je dokaz" Brnabićeva tvrdi da ŠEF "KAVAČKOG KLANA" predstavlja najozbiljniju PRIJETNJU PO ŽIVOT Vučića

Predsjednica Skupštine Srbije, Ana Brnabić, izjavila je da je "jedini ozbiljan, odlučan borac protiv mafije i organizovanog kriminala predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić", kao i da "postoji prijetnja po njegov život" dok god je šef "kavačkog klana", Radoje Zvicer, na slobodi.

ana brnabić, radoje zvicer i aleksandar vučić
FOTO: FILIP STEVANOVIĆ/ANADOLIJA/MUP SRBIJE/ANDREJ CUKIC/EPA

Vučić je ne samo brana da ovom zemljom i regionom zavlada organizovani kriminal i mafija, već je garant bezbjednosti i stabilnosti Srbije – rekla je Brnabićeva, komentarišući transkript razgovora Zvicera i njegovog saradnika iz crnogorske policije, Ljuba Milovića, koji su objavili crnogorski mediji, a u kojem se prijeti Vučiću.

Ona je rekla da Zvicer, koji je na slobodi, „predstavlja najozbiljniju prijetnju po život Aleksandra Vučića“.

Brnabićeva je navela da je Zvicer rekao da će Vučića „medijski da udari“ i dodala da te „medijske udarce možemo da vidimo non-stop“.

– To su kontinuirani medijski udarci i napadi na Vučića i njegovu porodicu, to je kontinuirana dehumanizacija o kojoj mi pričamo i pokušavamo da pričamo svih ovih godina, a vi sada vidite dokaz kroz ovu skaj prepisku da je to i bio plan – rekla je Brnabićeva.

Pročitajte još

“To uvijek ide preko onih koji su navezani na neke zapadne fondove”

Prema njenim riječima, to uvijek ide „preko onih koji su nekako navezani na neke zapadne fondove, koji su zaštićeni kao istraživački novinari i mediji“.

Dodala je da se informacije, čije su izvor advokati mafijaša, puštaju kroz njihove istraživačke medije, a zatim se šire i kroz Skupštinu Srbije preko poslanika opozicije.

– Koga to ne zabrinjava i ko želi i od tih medija i te opozicije da učestvuje u tome, svjesno ili nesvjesno treba da se zapita šta radi dok ne bude bilo kasno zato što smo mi već jednom u Srbiji imali ubistvo tada predsjednika Vlade – rekla je Brnabićeva.

Predsjednica Skupštine Srbije je kazala i da stiče utisak da javnost nije svjesna kolika opasnost prijeti po život Vučića, piše N1.

– Vučić je jedina brana toj mafiji, a oni ga udaraju preko medija – dodala je Brnabićeva.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu