Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

SKANDAL Bivši stilista optužio Severinu i njene nove saradnike za KRAĐU (FOTO)

Zabava
Autor:

Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Bivši stilista Severine Kojić, Petar Trbović, nedavno je sa pjevačicom prekinuo 12 godina dugu saradnju, a sada se oglasio na društvenim mrežama navodeći da su njeni novi saradnici ukrali njegove ideje za kostime koje su izradili za Severininu turneju.

Riječ je, naime, o dva sporna kostima – crvenoj i roze haljini, a Petar se nakon koncerta koji je Severina sinoć održala u Splitu oglasio na Instagramu.

On je podelio skice svojih modela pored fotografija Severine u spornim kostimima, te se obratio njenom novom stilisti.

Foto: Instagram screenshot

– Čestitam Peter Movrin. Čudesna reinterpretacija mojih ideja za Severinine kostime. Magija krađe se upravo dogodila – napisao je Trbović na društvenoj mreži Instagram.

Petar Trbović je nedavno prekinuo saradnju sa pjevačicom nakon 12 godina.

Foto: Instagram screenshot

– Sa Severinom sam na obostrano zadovoljstvo radio kao njen stilista čak 12 godina. U posljednje vrijeme donošenje poslovnih odluka preuzeli su ljudi s kojima nisam našao zajednički jezik. Do prekida saradnje došlo je tokom planiranja njene turneje. Trebalo je da radim kostimografiju, ali sam, što privatno, što poslovno, iz pomenutih razloga odlučio da se povučem. Radujem se novim saradnjama i projektima, a Severini želim i dalje mnogo poslovnog uspjeha i još više privatne sreće – rekao je tada Trbović za 24sata.hr.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO