Sport

SKANDAL Šta je sve Hačanov radio, a nije diskvalifikovan (VIDEO)

Pravi teniski skandal desio se u drugom setu četvrtfinala Antverpena u izvedbi 17. igrača svijeta Karena Hačanova.

SKANDAL Šta je sve Hačanov radio, a nije diskvalifikovan (VIDEO)
FOTO: TWITTER/SCREENSHOT/TENNISTV

Nakon druge greške sudija koja je oštetila Rusa, Hačanov je izgubio konce i prvo počeo da šutira mrežu, a onda i udara sudijsku stolicu.

U pitanju je bila greška linijskog arbitra na čije je ukidanje još jednom u četvrtak apelovao Novak Đoković.

Hačanov je osvojio prvi set, a onda mu je išlo dobro i u drugom sve do situacije kada je totalno ispao iz šina.

Din Evans je osvojio drugi set i izjednačio, a potom i treći te se plasirao u polufinale pobijedivši bijesnog Rusa.