Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

SKANDAL U PARIZU Dječak srpskog porijekla brutalno pretučen jer je odbio da SKINE KRST

Hronika
Autor:

Foto: screenshot Twitter

Francuski sajt Svi Srbi u Parizu objevio je informaciju da je jedan dječak srpskog porekla u glavnom gradu francuske brutalno pretučen jer je odbio da skine lančić na kome se kao privezak oko njegovog vrata nalazio krst.

Ovaj strašan događaj se dogodio u utorak ujutru u dvorištu škole “Marks Dormoa”  u Parizu.

Iako mu je krst na ogrlici bio ispod odeće, mladom Srbinu su prišla petorica dječaka i rekli mu da skine krst. L.P. je odbio, pri čemu su ga sva petorica okružila i insistirala da to uradi. Kako nisu uspjeli da ga natjeraju, jedan od njih, koji mu je stajao iza leđa, iznenada ga je oborio na zemlju i sva petorica su počela brutalno da ga šutiraju gdje su stigla.

Dječak je dobio udarce po cijelom tijelu. Pocjepana mu je usna, dobio je nekoliko udaraca u predjelu testisa i u glavu. Petorica napadača ga nisu štedila i veoma su bili brutalni na očigled drugih učenika. Ova situacija je trajala sve dok nekoliko učenika nisu počela da viču i dozivaju pomoć.

Roditelji malog Srbina su rekli da, napadači nisu uspjeli da mu skinu krst i L.P. je dao sve od sebe da ga sačuva, u čemu je i uspio, rizikujući mnogo toga.

Roditelji su obavijestili nadležne u školi i podnijeli su tužbu u policiji. Dijete je istraumirano i veoma je teško podnio cjelokupan događaj.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO