Hronika

SKANDAL Uhapšena zbog prostitucije, a onda je otkriveno da je ona i LAŽNA DOKTORKA

Državljanka Srbije Jasna Božić (37) uhapšena je u Crnoj Gori zbog navodnog posredovanja u vršenju prostitucije, nakon što je u Kolašinu privedena Milica S. kojoj je Božićeva ugovarala pružanje usluga. Ispostavilo se da su njih dvije glavne akterke skandala u Specijalnoj bolnici za psihijatriju Dobrota, koji se dogodio u novembru prošle godine.

SKANDAL Uhapšena zbog prostitucije, a onda je otkriveno da je ona i LAŽNA DOKTORKA
FOTO: FOTO: ERNESTO GUZMAN JR/EPA

Jasna Božić je uhapšena nakon što je u Kolašinu privedena Milica S., takođe državljanka Srbije, kojoj je, kako tvrdi, Božićeva ugovarala pružanje seksualnih usluga za novac i to joj naplaćivala, piše Blic.

Nakon hapšenja Srpkinja, Vijesti su objavile da su njih dvije glavne akterke skandala koji Crnu Goru potresa još od novembra, kada je osuđenik Đ. P., koji kaznu izdržava u toj zdravstvenoj ustanovi, na Fejsbuku objavio fotografiju na kojoj je u bolničkoj sobi s jednom obnaženom i drugom delimično obnaženom ženskom osobom, obučenom u uniformu zdravstvenog radnika.

Do juče, javnost nije imala informaciju da je tokom istrage utvrđeno da su upravo njih dvije bile “gošće” osuđenika.

Nakon hapšenja Božićeve, juče je iz UP saopšteno da je kolašinska policija prvobitno utvrdila da je za Milicom S. raspisana lokalna potraga u Odjeljenju bezbjednosti Kotor, zbog sumnje da je umiješana u posredovanje u prostituciji.

Objašnjavaju da su nakon istrage došli do osnova sumnje da je Božićeva počinila krivično djelo posredovanje u vršenju prostitucije na štetu Milice S.