Zabava

SKANDALIMA NEMA KRAJA Miljana dobila NANOGICU zbog fizičkog napada

Miljana Kulić i Marko Đedović prije nekoliko dana saslušani su u sudu, povodom tužbe koju je Đedović podnio protiv Miljane, kada ga je u prethodnoj sezoni "Zadruge" fizički napala.

SKANDALIMA NEMA KRAJA Miljana dobila NANOGICU zbog fizičkog napada
FOTO: SCREENSHO TV PINK / SCREENSHOT

 Sinoć su ponovo pokrenuli tu temu i iznijeli nove detalje.

Marko Đedović je, naime, otkrio da bi Miljana kao kaznu mogla da dobije nanogicu, tj kućni pritvor, piše Blic.

– Ja sam sinoć na intervjuu sa Darkom Tanasijevićem iznio neke stvari. Ja sam po priroodi osvetoljubiva osoba, ja sam se posljednjih dana igrao sa Marijom i Miljanom… Sve je to bila igra, kako bi one priznale sve. Tokom našeg druženja, Miljana je sve opovrgla i potpisala izjavu na sudu, i time sebi stavila nanogicu na nogu! Oko detalje, ljudi napolju znaju da je ovo bila potpuna igra, i ja sam tražio znak i oni su mi poslali manitil sa natpisom doktor Đedović! Ja sam dobio sve što mi je potrebno, i sada stavljam tačku na odnos sa njima – rekao je Marko.

Međutim, Miljana je mislila da je Marko ipak prešao preko nesuglasica koje su imali.

– Ja sam mislila da je on oprostio! Nemam razloga da lažem – on je mene tužio i rekao mi kako je došao advokat, i kako ću da potpišem sporazum, i ja sam otišla i priznala sve što sam uradila. Rekla sam da mi se učinilo, on je meni sve i svašta pričao. Ja sam rekla kako je bilo, da mi je vrijeđao dijete, i nazivao me ubicom djeteta! Ja volim što se ovo desilo, on nam je dao dva najveća budžeta! On je dupelizac i uvlakača p*derska. Ja sam njega zatekla kako drži nogu na mojoj majci i mislila sam da ju je šutnuo. Meni je sudija rekla da za to mogu da dobijem, pored moje dijagnoze u tom momentu, da mogu da dobijem uslovnu kaznu. A ako nekoga udarim opet, ja sam zbog toga izgubila mjesečni honorar. Ja sam mu se iskreno izvinila, ali on je sada pokazao kakav je čovjek – rekla je potom Miljana.