Zabava

SVE ZBOG GEJ PARADE Skandalozne poruke Vujadina Savića isplivale u javnost (FOTO)

Fudbaler Vujadin Savić (32), nevjenčani suprug glumice Mirke Vasiljević (31), otac četvoro djece, podijelio je na društvenim mrežama objavu u kojoj poziva na zabranu Europrajda, Parade ponosa, koja će idućeg mjeseca biti održana u srpskoj prestonici sa gostima iz cijelog svijeta.

SVE ZBOG GEJ PARADE  Skandalozne poruke Vujadina Savića isplivale u javnost (FOTO)
FOTO: FOTO: JELENA ŽIGIĆ/RINGIER

Međutim, to nije sve. Ne samo što on ima mišljenje o tome šta treba zabraniti ili ne, mladi fudbaler se usudio i da vrijeđa pripadnike LGBT populacije, psuje i poziva ih u svoj stan kako bi on sa njima “završio posao”, prenosi Blic.

Do javnosti je dospjela njegova prepiska sa jednom djevojkom na Instagramu, koja se pitala zbog čega želi da zabrani Paradu.

FOTO: SCREENSHOT
FOTO: SCREENSHOT

– Zabranite Paradu dok ja čovjek sa četvoro djece ostavljam ženu kući da bih j***o k***e  jer nisam išao u vojsku – glasio je komentar djevojke, na šta je Vujadin odgovorio.

– Kad si već nekulturna i moram da se spustim na tvoj nivo… Još nekih dva, tri dana biću sam kući, pa bi bilo dobro da dođeš da i tebe iz***em. Ne brini, obavijestiću i Mirku o tome- napisao je Vujadin uz tonu uvreda i prostakluka.

– Ah, te porodične vrijednosti klasičnog seljačine – odgovorila je djevojka.

– Kao što vidiš umijem i to da budem, po potrebi – dodao je Vujadin.

Prihvati notifikacije