Sport

SKANDALOZNO Grobar se fotografisao pored tijela Maradone i objavio selfi

Radnik na groblju koji je pripremao tijelo Dijega Maradone za bdijenje ostao je bez posla! Nije se to desilo bez razloga već zato što je objavio "selfi" sa tijelom legende!

SKANDALOZNO Grobar se fotografisao pored tijela Maradone i objavio selfi
FOTO: JUAN IGNACIO RONCORONI/EPA

Grobar Dijego Molina je zavirio u otvoreni i sanduk i slikao se sa podignutim palcem! Ovo je izazvalo bijes kod vlasnika ove grobarske kuće u Buenos Ajresu koji su ga momentalno otpustili prenosi Blic,

Kako javlja engleski Miror došao je do fotografije, ali je odlučio da je ne objavi. Iz istog razloga to nećemo učiniti ni mi, iako ponegdje možete da je pronađete, dovoljno je da to ukucate bilo gdje na internetu.

Njegovo ime otkrio je Maradonin advokat Matijas Morla.

– Dijego Molina je idiot koji se fotografisao pored kovčega Dijega Maradone. U sjećanje na svog prijatelja, neću stati dok ne platite za ovaj čin – bjesnio je Morla.

Podsjetimo, legendarni El Pibe preminuo je u 61. godini od posljedica srčanog udara. Ranije ovog mjeseca je imao hitnu intervenciju na mozgu, a od tada je njegovo zdravlje bilo praćeno. Zapravo u jedinih 12 sati kada niko nije pazio na njega, desio se kobni trenutak.